Deze zendelingen worden door filadelfia via het reach out team ondersteund:

Menno, Jan Wai Yan, Samuel Ian en David Mattias

 

 

Eind 2007 ruilde Menno Heerenveen in voor een plekje in Azië. Destijds was hij betrokken bij een beweging van sporters in Nederland, die geloven dat ze werkelijk tot leven komen wanneer ze Jezus centraal zetten in alles. Vanuit een diepgewortelde liefde nemen ze anderen mee in een leven met Jezus. Dit leven ze uit in, door en met hun passie…. SPORT.

Deze organisatie had een samenwerkingsverband met een organisatie welke gevestigd is in Hong Kong genaamd Gateway. Gateway in Hong Kong maakt deel van van de wereldwijde familie van Jeugd met een Opdracht en Kings Kids International.  Gateway is gefocust op het samenbrengen, toerusten en mobiliseren van gelovigen van alle generaties om Jezus en Zijn Koninkrijk kenbaar te maken.Gateway in Hong Kong biedt groot- en kleinschalige trainingsprogramma's aan voor kerken op het gebied van zendingswerk, families en kinderen, jongeren en leiderschapsontwikkeling.Het team binnen Gateway bestaat uit lokale en internationale zendelingen en is volledig afhankelijk van particuliere donaties en de ondersteuning van individuen, kerken en overige zending organisaties.

 

Jan is geboren en opgegroeid in Hong Kong en sinds 2006 al betrokken bij Gateway. Samen hebben ze een hart voor zending en zijn in 2010 getrouwd.Inmiddels hebben ze twee zonen, Ian (2013) en David (2015). Zowel Menno als Jan maken deel uit van een team van oudsten binnen de zendingsorganisatie. Daarnaast brengen ze hun ervaring in op het gebied van planning, organisatie, discipelschap.

 

Wij, als Pinkstergemeente Filadelfia ondersteunen Menno en zijn familie zowel financieel als in gebed en beschouwen hen als zendelingen.

 

Één keer in de paar maanden proberen ze een nieuwsbrief te versturen om vrienden en bekenden op de hoogte te houden van de activiteiten waar ze bij betrokken zijn. Wil je deze ontvangen, neem dan contact met ons op of met het Thuis Front Comité.