muziek2

Aanbidding is een essentieel onderdeel van ons geloof, het trekt ons dichter naar de Vader, onze ziel wordt verfrist. God is het meer dan waard om aanbeden te worden!

Ps. 103:1 ‘Loof de Here, mijn ziel, en al wat in mij is, Zijn heilige Naam’

Het muziek- en techniekteam prijst en aanbid God en Jezus d.m.v. muziek, beeld en geluid. Gemeenteleden met een passie voor Jezus dragen elke zondag, maar ook op andere momenten, hun steentje bij om God en de gemeente te dienen.

We zijn een hecht team dat bestaat uit mensen van verschillende leeftijden. Samen willen we steeds meer groeien in onze lofprijs en aanbidding, om God het beste te geven dat we hebben.

Het begint op de dinsdagavond, het team van die zondag bereid zich voor op de dienst. We bidden en repeteren op die avond samen. Op sommige dagen in de maand is er vóór de repetitie ruimte voor onderwijs en gezamelijke aanbidding.

We zijn altijd op zoek naar mensen die het team willen komen versterken. Heb je een passie voor Jezus en voor muziek, bespeel je een instrument, kun je zingen of vind je het leuk om met beeld en geluid bezig te zijn? Join us!

Een intakegesprek en auditie (muziek) zijn onderdeel van de toelating tot het team.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het muziekteam: muziekteam@pinkstergemeenteheerenveen.nl

 

muziek1