Eens in de zoveel tijd komen we op zondagochtend van 10 tot ongeveer 11:30 met onze jeugd en tieners samen in het jeugd/tienerhonk. De leeftijdsgroep waar we dan op doelen is de groep van ongeveer 12 tot 18 jaar. De ochtenden worden op verschillende manieren ingericht en zijn speciaal gericht op de jeugd en tieners. Tijdens dit nieuwe seizoen is er gekozen om de jeugd en tieners gezamenlijk te starten op zondagochtend en dan halverwege uiteen te gaan in 2 groepen.
Afgelopen seizoen werd er door de tieners aangegeven dat zij graag meer wilden leren over David. Dit is dan ook waar wij het de eerste ochtenden over zullen hebben. Nieuwe onderwerpen horen wij graag van de jeugd en tieners zodat de ochtenden echt voor hen interessant en leuk zijn.
Daarnaast zullen er nog speciale, super gezellige avonden georganiseerd worden op zaterdagavond. Daarover volgt later meer! Wij zetten ons in om er toffe ochtenden van te maken met elkaar, maar dat kan natuurlijk niet zonder jou. 😉
Nodig je vrienden in vriendinnen ook eens uit om op deze, laagdrempelige manier, kennis te maken met de kerk en jou geloof.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij de jeugd en tienerleiding.
- Robin van der Maaten
- Zwanneke van Meekeren
- Joël de Boer

tieners@pinkstergemeenteheerenveen.nl
jeugd@pinkstergemeenteheerenveen.nl