Eens in de twee weken op zaterdag om 19:30 is er een jeugdavond in de Pinkstergemeente Filadelfia aan de Heerenwal. Het is een gezellige avond waar er door jongeren tussen de 15 en 21 jaar oud wordt gediscussieerd over een thema dat met het geloof te maken heeft. Er is een jeugdhonk waar we relaxed met elkaar kunnen praten en plezier kunnen hebben. Op een jeugdavond hebben we het vaak over een geloofsgerelateerd onderwerpen dat de jeugdavond daarvoor is aangedragen door onszelf. We eindigen het serieuze gedeelte met gezamenlijk gebed, waarbij iedereen een onderwerp noemt. Degene die links (of rechts, net wat er wordt afgesproken) van je zit, bidt dan voor het onderwerp dat jij genoemd hebt.

Na de serieuze gesprekken is er ook tijd voor ontspanning, vaak is dat in spelvorm; er staat bijvoorbeeld een tafelvoetbaltafel die menig slijtageslag heeft overleefd.

Ben jij geïnteresseerd in het geloof? Dan is de jeugdavond misschien wat voor jou. Je hoeft geen Schriftgeleerde te zijn om aan deze jeugdavond deel te nemen, het is juist een laagdrempelige avond waar we samen nieuwe dingen willen leren over het geloof en het leven als een gelovige.

Neem gerust eens kijkje! We zitten vanaf 19.30 in de Filadelfia gemeente aan de Heerenwal (114). Je bent van harte uitgenodigd in het jeugdhonk op de eerste etage (dus als je binnenkomt moet je eerst de trap op).

De leiding is in handen van Zwanneke van Meekeren en Melwin Hamstra.

Voor informatie kun je mailen naar: 

jeugd@pinkstergemeenteheerenveen.nl

 

jeugd2